Inför Bostadsförsäljningen

ByCazandra

Inredning och stylingtjänster för ditt hem eller företag. Estetik och funktion går för mig hand i hand i allt jag skapar.

Homestyling inför bostadsförsäljningen

Jag hittar och lyfter fram det unika med just din bostad, så att den syns och sticker ut i mängden. En stylad bostad säljs betydligt snabbare, fler spekulanter lockas till visning vilket leder till fler bud och högre slutpriser.

Konsultation

En konsultation innebär att vi tillsammans går igenom bostadens förutsättningar såsom läge, storlek, stil och till vem/vilka bostaden riktar sig. Du får tips, idéer och ett färdigt förslag för att själv utföra stylingen. Här ingår en komplett 3D ritning för att du ska få en tydlig bild över förslaget, vilket gör det enklare för dig att se det färdiga resultatet och utföra stylingen.
PRIS: 1 495 kr

Styling Light

Styling light passar bra för dig som önskar hjälp med styling av din bostad där det redan finns komplett möblering, och ev bor kvar i bostaden under försäljningens gång. Jag hjälper dig att styla och möblera med befintlig inredning. Innan stylingen går vi tillsammans igenom vad som kan plockas bort och förberedas.
PRIS: Från 1 995 kr

Varukorg
Rulla till toppen