OM BYCAZANDRA

Jag är en kreativ själ som brinner för att visualisera och omsätta mina idéer till verklighet.
Estetik, funktion och hållbarhet går hand i hand i allt jag skapar, såväl produkter som miljöer.

OM FÖRETAGET

BYCAZANDRA grundades 2015, av mig Cazandra Hagström.
Idag har företaget två huvudinriktningar – Butik & Stylingtjänster.

I butiken hittar du ett stilsäkert, hållbart & noga utvalt sortiment av mode och inredning – med en blandning av egendesignade produkter och kända varumärken. Du hittar oss i Åmål och på Smögenbryggan under somrarna.

Stylingtjänster handlar t.ex om styling inför Din bostadsförsäljning eller praktiska & estetiska lösningar för ditt hem.
För företag finns tjänster som skyltning och varuexponering, planering och uppföljning av kampanjer, skapa layout och utveckla visuella koncept.

Utöver att driva butikerna och jobba med stylinguppdrag designar jag också en egen klädkollektion, BYCAZANDRA COLLECTION. Den har vuxit sig större sedan starten 2020 och du hittar den i våra butiker samt online!

OM MIG

Så länge jag kan minnas har jag älskat det kreativa!

Redan som liten gillade jag att inreda och fixa. Hos farmor kunde jag sitta i timmar och klippa ut bilder ur hennes modetidningar för att skapa egna kollage och modekataloger.

Större delen av mitt arbetsliv har jag arbetat inom modebranschen, och senare även med inredning och styling. Intresset för att skapa har ju alltid funnits där, vilket resulterat i att jag skapat både egna möbel- och klädkollektioner.

Jag trivs i det avskalade men ombonade rummet – stora men få, väl utvalda detaljer och möbler pryder mitt hem, tillsammans med mycket tyger som mjukar upp.

Stilmässigt bär jag helst kläder jag känner mig kvinnlig i, som samtidigt är bekväma att bära. Rena enkla snitt, i jordnära mjuka toner.

Cazandra Hagström
Creative designer

Varukorg
Rulla till toppen