O M   B Y C A Z A N D R A

Med en tidlös och minimalistisk stil älskar jag att skapa – alltifrån miljöer till produkter.

Jag är en kreativ själ som brinner för att visualisera och omsätta mina idéer till verklighet. Estetik och funktion går för mig hand i hand i allt jag skapar, såväl produkter som miljöer.

Innan jag startade företaget jobbade jag som Visual Merchandiser åt olika företag och butiker, så det föll sig därför väldigt naturligt för mig att fortsätta på den banan.

ByCazandra grundades 2015, som en Lifestylebutik med kläder och inredning i Åmål – och har sedan utvecklats i många riktningar.

2018 lanserade jag tillsammans med finsnickaren Jonas Jansson vår egna möbelkollektion, C X J COLLECTION. En tidlös och stilren kollektion med fokus på kvalitet och hållbarhet. Möblerna tillverkas på beställning i vår verkstad uppe i Värmland.

Under somrarna kan du besöka ByCazandra Pop-up på Smögenbryggan. En personlig sjöbod a’la ByCazandra – med fokus på hållbarhet. 1 juni 2021 släpper jag i samarbete med Morsan&jag, min egna klädkollektion – den tillverkas i begränsad upplaga så missa inte detta! Du kan redan nu lägga en förbeställning om du hittar något du gillar och vill vara säker på att hinna med.

Utöver att designa och sälja produkter erbjuder jag olika tjänster inom inredning och styling. Du kan läsa mer om tjänsterna här.

REPORTAGE & TIDIGARE PROJEKT

REPORTAGE I SKÖNA HEM OCH VAKRE HJEM

“Huset som ligger i Årjäng, sydvest i Värmland, er 300 kvadratmeter stort, og da paret for første gang kom inn i huset var det mørkt og dystert. Rommene var holdt i grått og grønt og utenfor vinduene var det så gjengrodd at nesten ikke noe lys slapp inn. – Men vi så mulighetene og begynte å drømme om å bo her, forteller Cazandra.” Urklipp från reportaget i Vakre Hjem. Du kan se hela reportaget här, eller läsa mer om samarbetet på Therese Romells blogg.

PUNKT NORDMARKEN OM CXJ COLLECTION

“Nu har de bestämt sig för att slå sina kloka huvuden ihop. Jonas med sitt fantastiska hantverk och Cazandra med sin känsla för design blir de en vass duo nu när de lanserar sitt nya projekt i sommar, en egen möbelkollektion. Möbler som kännetecknas av kvalitet, trä och en klassisk tidlös design.” Här kan du läsa hela reportaget.

VISUAL MERCHANDISING FÖR LEGO