O M   B Y C A Z A N D R A

Med en tidlös och minimalistisk stil älskar jag att skapa – alltifrån miljöer till produkter.

Jag är en kreativ själ som brinner för att visualisera och omsätta mina idéer till verklighet. Estetik och funktion går hand i hand i allt jag skapar, såväl produkter som miljöer.

B Y C A Z A N D R A  grundades 2015 av mig, Cazandra Hagström, och har idag två huvudinriktningar – Butik och Stylingtjänster.

I butiken hittar du ett stilsäkert, hållbart och noga utvalt sortiment av kläder, inredning och möbler – med en blandning av egendesignade produkter och kända varumärken. BYCAZANDRA SHOP & SHOWROOM är inte bara en butik – det är också ett vardagsrum dit du kan komma för skönt häng och inspireras! Det gäller såväl den fysiska butiken som onlineshopen.

När jag inte jobbar i butiken eller designar egna produkter jobbar jag med olika typer av stylingtjänster. Det kan vara styling inför en bostadsförsäljning, att skylta om och exponera varor i butik, hjälpa till att skapa vackra och funktionella lösningar för ditt hem – eller så hjälper jag dig att sätta ihop en stilsäker och hållbar garderob!
Här kan du läsa mer om de olika tjänsterna.

Cazandra Hagström

REPORTAGE & TIDIGARE PROJEKT

REPORTAGE I SKÖNA HEM OCH VAKRE HJEM

“Huset som ligger i Årjäng, sydvest i Värmland, er 300 kvadratmeter stort, og da paret for første gang kom inn i huset var det mørkt og dystert. Rommene var holdt i grått og grønt og utenfor vinduene var det så gjengrodd at nesten ikke noe lys slapp inn. – Men vi så mulighetene og begynte å drømme om å bo her, forteller Cazandra.” Urklipp från reportaget i Vakre Hjem. Du kan se hela reportaget här, eller läsa mer om samarbetet på Therese Romells blogg.

PUNKT NORDMARKEN OM CXJ COLLECTION

“Nu har de bestämt sig för att slå sina kloka huvuden ihop. Jonas med sitt fantastiska hantverk och Cazandra med sin känsla för design blir de en vass duo nu när de lanserar sitt nya projekt i sommar, en egen möbelkollektion. Möbler som kännetecknas av kvalitet, trä och en klassisk tidlös design.” Här kan du läsa hela reportaget.

B Y C A Z A N D R A  X  M O R S A N & J A G

I samarbete med Morsan&jag har vi tagit fram en helt egen klädkollektion, som säljs exklusivt i min butik. Tack vare duktiga Morsan&jag har mina kreativa idéer kunnat gå från just en idé till verklighet. BYCAZANDRA COLLECTION är en stilren klädkollektion – där varje plagg noga arbetats fram för att vara bekvämt att bära och samtidigt framhäva vår feminina silhuett. Vi använder enbart naturmaterial och allt tillverkas här i Sverige.

VISUAL MERCHANDISING FÖR LEGO