För ditt hem

ByCazandra

Inredning och stylingtjänster för ditt hem eller företag. Estetik och funktion går för mig hand i hand i allt jag skapar.

Inredningstjänster för ditt hem

Jag hjälper dig att skapa det hem du drömmer om – där estetik och funktion väger lika tungt.

Konsultation

En konsultation passar för dig som är trygg med att utföra jobbet själv, men behöver förslag, tips och idéer på vägen. Det kan handla om färg- och materialval, ljussättning, möblering eller val av möbler, skapa en röd tråd genom hemmet, praktiska (förvarings) lösningar eller rent estetiskt skapa en vacker miljö. Eller kanske behöver du bara hjälp med att omsätta dina idéer till verklighet. Genom att rita upp rummet och göra en komplett 3D ritning får du också en tydlig bild över förslagen – och det blir då mycket tydligare att i förväg se det färdiga resultatet! Det ingår en färdig 2D + 3D ritning samt skriftliga förslag.
PRIS: Från 1 500 kr

Speed styling

Speed styling passar perfekt för dig som vill ha hjälp att med enkla medel fixa, förnya eller förbättra ett eller flera rum hemma. Vi skapar balans och harmoni genom att styla och möblera om med befintlig inredning. Du bestämmer när och var – jag hjälper dig med hur!
PRIS: Från 1495kr

Varukorg
Rulla till toppen