För företaget

ByCazandra

Inredning och stylingtjänster för ditt hem eller företag. Estetik och funktion går för mig hand i hand i allt jag skapar.

Stylingtjänster för företaget

Visual Merchandising handlar om skyltning och varuexponering, planering och uppföljning av kampanjer, skapa layout och utveckla visuella koncept för företag. Med bred kunskap och erfarenhet erbjuder jag dig en skräddarsydd lösning helt utifrån ditt företags behov.

Konsultation

Vill du med hjälp av visual merchandising öka försäljningen i din butik, eller behöver du inspiration för att omsätta dina idéer till verklighet? Den här tjänsten passar bra för dig som är trygg med att utföra jobbet själv, men behöver tips, idéer och användbara verktyg på vägen. Efter mötet får du ett skriftligt förlag och en komplett 3D-ritning, vilket gör det enklare för dig att utföra, följa upp och i förväg se det färdiga resultatet. På så vis får du en tydlig målbild att jobba med!

Skyltning & varuexponering

Jag hjälper dig att genom skyltning och varuexponering optimera din fysiska och/eller digitala butik. Det kan även handla om hjälp med planering, utförande och uppföljning av kampanjer. Denna tjänst passar för dig som vill förbättra, utveckla och höja upplevelsen för dina kunder – som får dem att vilja återkomma igen och igen! Ofta behövs en uppdatering av din butik inför ny säsong eller inför större kampanjer, men det kan också handla om kontinuerlig hjälp.

Varukorg
Rulla till toppen