STYLINGTJÄNSTER

Inredning och stylingtjänster för ditt hem. Visual Merchandising för butiker och företag.
“Estetik och funktion går för mig hand i hand i allt jag skapar.”

INFÖR BOSTADSFÖRSÄLJNING

Jag hittar och lyfter fram det unika med just din bostad, så att den syns och sticker ut i mängden. En stylad bostad säljs betydligt snabbare, fler spekulanter lockas till visning vilket leder till fler bud och högre slutpriser. Behöver du hjälp att styla din bostad och enbart komplettera med inredningsdetaljer? Eller är bostaden tom och du önskar en fullstyling?

FÖR DITT HEM

Jag hjälper dig att skapa det hem du drömmer om – där estetik och funktion väger lika tungt. Jag hjälper kunder med alltifrån mindre enklare uppdrag till stora renoveringar och planeringar. Kanske behöver ditt hem planeras för att få till bättre förvaringslösningar? Eller vill du ha hjälp att få till en fin helhet och en röd tråd genom inredningen? Oavsett behov så skapar vi en skräddarsydd lösning för just Ditt hem!

FÖR DITT FÖRETAG

Visual Merchandising handlar om skyltning och varuexponering, planering och uppföljning av kampanjer, skapa layout och utveckla visuella koncept för företag. Eller behöver arbetsplatsen optimeras för att själva arbetet ska fungera smidigare? Med bred kunskap och erfarenhet erbjuder jag dig en skräddarsydd lösning helt utifrån ditt företags behov.

Varukorg
Rulla till toppen