H O M E S T Y L I N G

SPEEDSTYLING

Speedstyling är tjänsten som passar perfekt för dig som vill få hjälp med att piffa upp ett rum hemma, bolla ideer inför en renovering eller ombyggnad, få tips och råd gällande ditt hem eller helt enkelt bara förnya ett rum eller delar av ditt hem genom att styla/möblera om med befintlig inredning och eventuellt lägga till eller förnya med vissa detaljer.

SKAPA DITT DRÖMHEM

Miljön vi omger oss av påverkar hur vi mår, vilket i sin tur påverkar hur vi lever. För att du ska kunna lägga din värdefulla tid och ditt fokus på det du brinner för i livet, hjälper jag dig att skapa det hem du drömmer om, både visuellt och praktiskt.
Vi skräddarsyr en lösning som passar utifrån dina behov och önskemål

Du vet väl om att en homestyling dessutom är avdragsgill!

SÄLJ DIN BOSTAD

Snabbare och till ett högre pris med hjälp av en skräddarsydd homestyling. Jag hittar och lyfter fram det unika med just din bostad, så att den syns och sticker ut i mängden.

Enligt våra ledande mäklare säljs stylade bostäder betydligt snabbare. Fler spekulanter lockas till visning vilket leder till fler bud och högre slutpriser. En professionell homestyling kan höja värdet på din bostad avsevärt. Du vet väl om att en homestyling dessutom är avdragsgill!