STYLINGTJÄNSTER FÖR FÖRETAG

Visual Merchandising handlar om skyltning och varuexponering, planering och uppföljning av kampanjer, skapa layout och utveckla visuella koncept för företag. Med bred kunskap och erfarenhet erbjuder jag dig en skräddarsydd lösning helt utifrån ditt företags behov.

KONSULTATION

Vill du med hjälp av visual merchandising öka försäljningen i din butik, eller behöver du inspiration för att omsätta dina idéer till verklighet? Den här tjänsten passar bra för dig som är trygg med att utföra jobbet själv, men behöver tips, idéer och användbara verktyg på vägen. Efter mötet får du ett skriftligt förlag och en komplett 3D-ritning, vilket gör det enklare för dig att utföra, följa upp och i förväg se det färdiga resultatet. På så vis får du en tydlig målbild att jobba med!

BOKA NU

SKYLTNING & VARUEXPONERING

Jag hjälper dig att genom skyltning och varuexponering optimera din fysiska och/eller digitala butik. Det kan även handla om hjälp med planering, utförande och uppföljning av kampanjer. Denna tjänst passar för dig som vill förbättra, utveckla och höja upplevelsen för dina kunder – som får dem att vilja återkomma igen och igen! Ofta behövs en uppdatering av din butik inför ny säsong eller inför större kampanjer, men det kan också handla om kontinuerlig hjälp.

KONTAKTA MIG

LAYOUT

Denna tjänst passar för dig som behöver hjälp med planering och utförande av design och layout – kanske inför en ny uppstart, eller för dig som är i behov av en uppdatering. Jag hjälper dig med layout både för din fysiska plats/lokal, men också dina digitala kanaler som hemsida och sociala medier.
Det kan även handla om att optimera och skapa struktur på din arbetsplats, i syfte att förbättra och underlätta jobbet för dig och dina anställda.
Tillsammans skräddarsyr vi en lösning helt efter dina behov och önskemål.

KONTAKTA MIG

KONCEPTUTVECKLING

Utveckling av visuellt koncept betyder att jag hjälper dig att höja värdet av ditt varumärke/butik för att öka intresset och därmed höja försäljningen. Konceptutveckling kan handla om att grundligt göra en plan för vilket budskap du vill förmedla, hur du vill förmedla det och sedan utföra det genom att koppla det med både din fysiska butik och dina digitala kanaler. Genom en skräddarsydd helhetslösning får du hjälp med alla ovanstående punkter inom Visual Merchandising.

KONTAKTA MIG