INREDNINGSTJÄNSTER FÖR DITT HEM

Jag hjälper dig att skapa det hem du drömmer om – där estetik och funktion väger lika tungt.

KONSULTATION

En konsultation passar för dig som är trygg med att utföra jobbet själv, men behöver förslag, tips och idéer på vägen. Det kan handla om färg- och materialval, ljussättning, möblering eller val av möbler, skapa en röd tråd genom hemmet, praktiska (förvarings) lösningar eller rent estetiskt skapa en vacker miljö. Eller kanske behöver du bara hjälp med att omsätta dina idéer till verklighet. Genom att rita upp rummet och göra en komplett 3D ritning får du också en tydlig bild över förslagen – och det blir då mycket tydligare att i förväg se det färdiga resultatet! Det ingår en färdig 2D + 3D ritning samt skriftliga förslag.
PRIS: Från 1 500 kr

BOKA NU

SPEED STYLING

Speed styling passar perfekt för dig som vill ha hjälp att med enkla medel fixa, förnya eller förbättra ett eller flera rum hemma. Vi skapar balans och harmoni genom att styla och möblera om med befintlig inredning. Du bestämmer när och var – jag hjälper dig med hur!
PRIS: Från 1495kr

BOKA NU

SKAPA DITT DRÖMHEM

Miljön vi omger oss av påverkar hur vi mår, vilket i sin tur påverkar hur vi lever. För att du ska kunna lägga din värdefulla tid och ditt fokus på det du brinner för, hjälper jag dig att skapa det hem du drömmer om och mår bra i, såväl estetiskt som praktiskt. Det kan handla om färg- och materialval, ljussättning, val av möbler, praktiska (förvarings)lösningar eller att genom inredning och rätt möblering skapa balans och harmoni i ditt hem. Detta är en inredningstjänst där du får hjälp med både planering och utförande, som vi tillsammans skräddarsyr helt utifrån dina behov och önskemål.
PRIS: Ges via offert

KONTAKTA MIG