T J Ä N S T E R

SKAPA DITT DRÖMHEM

Miljön vi omger oss av påverkar hur vi mår, vilket i sin tur påverkar hur vi lever. För att du ska kunna lägga din värdefulla tid och ditt fokus på det du brinner för i livet, hjälper jag dig att skapa det hem du drömmer om, både visuellt och praktiskt.
Vi skräddarsyr en lösning som passar utifrån dina behov och önskemål!

SÄLJ DIN BOSTAD

Snabbare och till ett högre pris med hjälp av en skräddarsydd homestyling. Jag hittar och lyfter fram det unika med just din bostad, så att den syns och sticker ut i mängden.

Enligt våra ledande mäklare säljs stylade bostäder betydligt snabbare. Fler spekulanter lockas till visning vilket leder till fler bud och högre slutpriser. En professionell homestyling kan höja värdet på din bostad avsevärt. Du vet väl om att en homestyling dessutom är avdragsgill!

ÖKA DIN FÖRSÄLJNING

Att ha en fysisk butik idag handlar mycket om att skapa en upplevelse för kunden. Inspirera och skapa ha-begär genom att beröra våra olika sinnen. Jag hjälper Dig att skräddarsy en lösning utifrån ditt företags behov, i syfte att öka din försäljning.

Det kan handla om:
– Skyltning och exponering av varor i din butik
– Miljöer för produktstyling till kampanjer och hemsida
– Förstärka ditt varumärke
– Utbilda personal i butik
– Bygga upp inbjudande mässmontrar

OPTIMERA DIN ARBETSPLATS

Miljön på arbetsplatsen påverkar hur vi mår.
För att du och dina medarbetare ska känna er motiverade till att lägga ert fulla fokus på arbetet, hjälper jag er att skapa den optimala arbetsplatsen utifrån just era dagliga rutiner och behov.